tukYman

This website suggests a more compatible use Firefox web browser

Welcome

Rift rift has various I skip, but the finger of a desire to work for carnal desire that I want, which is in a virtual world. Cave life in the foreign country to pursue mouthful of rice up to my stomach that is hungry, until now I still get work as a factory that is not only explore feasible worldly lust

About mE

Thank you have visited the website of me ... sorry it seems less well in all your heart, as I write this blog is only the life of the nation and achieve flood my heart, thank you so much Matur. "anything that it's blogging only use Blogspot"

Komputer Bikin tukYman puyeng



nama tukyman
punya masalah Operating System Problem
dan masalahnya, ini aneh bagi saya yaitu:

1.windows problem
2.merek HDD sama yaitu Maxtor
3.kalau kedua HDD tsb gak ada jemper, Berarti windows gak bisa loading "ia kan"
tapi yang anehnya dikomputer ini kok bisa loading
4.yang anehnya lagi habis di install status windowsnya bisa, tapi kalau HDD satunya dijadiin slave atau data, komputer tiba2x restart, buset apa gak puyeng kaya' gitu
ternyata dan ternyata setelah ditelusuri
Power Supply Problem.

apa gak menjengkel kan tuh......??
sampai sampai 2 hari gak berkomputer ria
puyeng gak ada pelampiasan
e...eh...eh...ya aku tulis pengalaman ini di blog
dan apapun itu ngeblognya pakai blogspot saja.......ja....ja....ja.....

0 Comments:

Post a Comment